Thursday, May 14, 2009

night

11 comments:

justdoodleit said...

those flames are awesome and the drawing has a nice warmth :)

Loni Edwards said...

I get a warm feeling looking at this, even though its setting is the cold! Nice job!

riskaaryati said...

ella..aku baru sadar nggak ada shout box di blog kamu :p jadi komentarnya di link gambar aja nggak apa-apa ya :)
sebagai orang yang sangat kelabakan kalau dapat tugas mewarnai...(hehe) aku salut dengan karya kamu :) sebelum ini aku kira perlu berbagai macam warna (warna-warni genjreng terutama ^^)untuk mewarnai gambar, ternyata salah!! gambar ini..menyentuh.. :)

the enigma said...

riska: ini cuma pake 4 warna loh. okre, orange, pthalo blue, kuning. ^^

riskaaryati said...

hihihi, tekniknya berarti yang beda ya ;p
aku pernah beli buku belajar cat air, itu udah yang buat anak-anak lho XD dan tetep aja hasilnya kaya anak-anak ^^; hahaha

MONICA said...

Lovely environment and great work!!!. Very beautiful. Regards from Spain

Coreopsis said...

These two--this one and the one below--are absolutely lovely. The colors are perfect. It FEELS cold!

Shirley said...

You can feel the warmth both in this little one's sleeping bag, as well as from the heat of the fire. Really wonderful work!!
PS - thank you for your kind comments and helpful commentary on my blog..it's very much appreciated!

Dam Ferreira said...

Wonderful job
Congratulations^^

Silver Knight said...

lovely work!

Francisco Martins said...

Brrrr, must be so cold in there!!!! hee, Lovely illustration and beautiful colors miss Ella!

Francisco Martins
www.subversivetales.blogspot.com
www.subversivetales.com